Wednesday, 24 July 2019

آمپول پروژسترون، عوارض، دوز مصرف، بارداری و همه نکات مهم دیگر

باروري و قاعدگي عمدتا توسط هورمون ها کنترل مي شود و يکي از اين هورمون ها پروژسترون است. درک پروژسترون و آنچه که انجام مي دهد، به زنان در انتخاب هاي آگاهانه درباره سلامت باروري کمک مي کند. به همين منظور در اين مقاله تصميم داريم تا آمپول پروژسترون، عوارض، دوز مصرف، بارداري و همه نکات مهم ديگر آنرا براساس اطلاعات علمي معتبر، برايتان شرح دهيم.

پروژسترون چيست؟

گاهي اوقات “هورمون بارداري” ناميده مي شود، پروژسترون نقش مهمي در باروري و بارداري ايفا مي کند.
پروژسترون يک هورمون طبيعي توليد شده توسط تخمدان پس از تخمک گذاري است (لحظه اي که تخمک به داخل لوله فالوپي آزاد مي شود). جسم زرد و غدد درون ريز، پروژسترون ترشح مي کنند.
C:\Users\Mr\Desktop\Progesterone-Hormones-722x406.jpg

پروژسترون: هورمون بارداري

پروژسترون به دليل نقشي که در بارداري و حفظ آن دارد، گاهي “هورمون بارداري”ناميده مي شود. پروژسترون رحم را آماده پذيرش و نگهداري از سلول لقاح يافته مي کند. در دوران پريود، سطح پروژسترون در طي چند روز اول کم مي شود. اما هنگامي که تخمک رها مي شود، سطح پروژسترون افزايش مي يابد و حدود پنج روز طول مي کشد، سپس دوباره کم مي شود.

سطح پروژسترون، باروري و بارداري

پروژسترون براي بارداري ضروري است زيرا رحم را آماده پذيرش، کاشت و نگهداري از تخمک لقاح يافته مي کند. همچنين از انقباض عضله رحم که باعث رد کردن تخمک لقاح يافته مي شود، جلوگيري مي کند. در هنگام بارداري هورمون به ايجاد محيطي براي رشد جنين کمک مي کند. سطح پروژسترون به آرامي بين هفته هاي 9 و 32 بارداري افزايش مي يابد.

نقش پلاسنتا در توليد پروژسترون

جفت (عضوي داخل رحم که اکسيژن و مواد مغذي را براي جنين فراهم مي کند) پس از 8 تا 10 هفته از حاملگي، پروژسترون را براي ايجاد محيط سالم براي جنين ترشح مي کند. در اين مرحله، جفت ميزان پروژسترون بالاتري نسبت به تخمدان ها توليد مي کند. اين سطح بالا از پروژسترون در دوران بارداري باعث توقف توليد تخمک مي شود و سينه ها را براي توليد شير آماده مي کند.
...
براي مطالعه ادامه متن بر روي لينک اصلي زير کليک کنيد:

No comments:

Post a Comment